Vimkop je porodična kompanija osnovana 1996. godine, sa širokim opsegom aktivnosti u segmentu maloprodaje. Kao distributer, Vimkop zastupa lepezu veoma poznatih robnih marki i aktivno učestvuje u njihovom plasmanu na tržište i distribuciju lancima hipermarketa i drugim maloprodajnim kanalima.

Naše usluge uključuju internu podršku prodavnicama od strane naših posvećenih regionalnih predstavnika, promocijom proizvoda, vizuelnim predstavljanjem, usmjerenim snabdjevanjem i logističkim uslugama. Dodatno, Vimkop posjeduje i lični mali lanac specijalizovanih maloprodajnih objekata u banjalučkoj regiji.

logosmall29.jpg
logosmall38.jpg
logosmall35.jpg
logosmall31.jpg
logosmall28.jpg
logosmall04.jpg
logosmall03.jpg
logosmall02.jpg
logosmall19.jpg
logosmall26.jpg
logosmall18.jpg
logosmall07.jpg
0
godina rada
0
brendova do sada
0
prodajnih lokacija
0
proizvoda u distribuciji

Uglađena logistika

Distribucija robe, u rasponu od osjetljive kozmetike do pažljivo održavanih prehrambenih proizvoda, zahtjeva čvrstu logističku organizaciju. Uz uglađeno planiranje transportnih ruta i efikasno rukovanje, Vimkop je profesionalizovao svoje operacije logistike, koje pokrivaju cijelu teritoriju Bosne i Hercegovine unutar roka od 48 časova.

Stanje na lageru u cijeloj našoj distributivnoj mreži frekventno i proaktivno provjeravaju naši regionalni zastupnici, kako bi obezbijedili pravovremeno snabdjevanje i kontinuiran protok prodaje u svakom trenutku.

Posvećena distribucija

1996. godine, osnivač Vimkopa, Ilija Vranjković, iskusni menadžer maloprodaje sa jakom posvećenosti prema kvalitetu usluge, započeo je maloprodajni biznis na polju kozmetike i njege kose. Ispočetka snabdjevač od povjerenja za profesionalne frizere, njegov biznis se uskoro proširio i obuhvatio distribuciju velikim trgovačkim lancima. Danas, Vimkop predstavlja pregršt dobro poznatih trgovačkih marki u različitim grupacijama proizvoda. Osim kozmetike i proizvoda za njegu kose, obuhvaćene su i različite poslastice, pakovana i svježa hrana, tekstili i niz drugih proizvoda.

 Katalog distribucije 2019. – 21 MB

Vimkop distribucija d.o.o.

Subotička bb, Banja Luka, RS, BiH
tel: +387 51 320 960
fax: +387 51 320 961
email: info@vimkop.com
facebook: facebook.com/vimkop
instagram: instagram.com/vimkop_val